Turul Franţei este gata de start. Iată cine sunt favoriţii



03 июля 2015

 

Organizatorii au prezentat toate echipele, iar ciclişti sunt pregătiţi să ofere o luptă adevărată pentru victorie. Câştigătorul ediţiei din acest an a Turului Franţei va primi aproape jumătate de milion de euro.

Organizatorii Turului Franţei au prezentat oficial toate echipele participante într-o ceremonie grandioasă desfăşurată la Utrecht, oraşul în care va lua start marea competiţie.

Cei 198 de rutieri de la 22 de echipe au defilat pe scenă în faţa a zeci de mii de spectatori.

Favoriţii Turului Franţei sunt consideraţi Alberto Contador, Chris Froome și Vincenzo Nibali. Fiecare din ei speră la un succes alături de echipele lor.

"Nu e uşor în Turul Franţei să fii primul în clasamentul general, dar eu am cea mai bună echipă, care mă va ajuta", a spus Nibali.

"Am alături cea mai puternică echipă. Spun acest lucru cu toată încrederea. Fiecare membru al echipei a muncit foarte mult pentru a ajunge aici", a opinat Froome.

Organizatorii au anunţat şi fondul de premiere al competiţiei din acest an. Acesta va constitui puțin peste două milioane de euro, dintre care 450 mii de euro îi vor reveni câștigătorului cursei.

Victoria de etapă va fi răsplătită de organizatori cu 8 mii de euro. Ciclistul care va deţine tricoul galben de lider va primi câte 450 de euro pe zi.

Toți rutierii care vor încheia cursa vor lua premii, dar acestea sunt de doar 400 de euro pentru cei clasați în afară de Top 90.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑