Revine regele zgurii: Fostul lider mondial, Rafael Nadal, s-a impus aseara la competitia din Hamburg - VIDEO



03 августа 2015

Revine de senzatie pentru regele zgurii, Rafael Nadal. Spaniolul a cucerit al 47-lea turneu din cariera pe aceasta suprafata, si mai are nevoie de inca 3 trofee castigate, pentru a devenit recordmenul absolut. Fostul lider mondial s-a impus aseara la competitia din Hamburg.

 

 

Spaniolul Rafael Nadal a castigat turneul de la Hamburg, dupa ce l-a invins greu in finala pe italianul Fabio Fognini. Primul set a fost foarte echilibrat, cei doi tenismeni jucand fiecare game la intensitate maxima.


S-a jucat game in game si totul mergea spre un tie break, insa fostul lider mondial a avut un final de set fantastic si s-a impus cu 7 la 5. A urmat un set doi la fel de echilibrat. La miljocul actului, Fognini a fortat si a reusit break-ul conducand cu 4 la 3. Nadal nu a cedat insa, si a egalat situatia pe tabela, la scorul de 5 la 5. Apoi spaniolul nu si-a scapat sansa de a inchide setul si totodata meciul, facand un nou break si impunandu-se cu 7 la 5.

 


In urma succesului de la Hamburg, Nadal a primit un cec in valoare de 317 mii de euro si 500 de puncte in clasamentul ATP.

 

Rafael NADAL, TENISMEN: “A fost o săptămână importantă pentru mine. Am decis să joc aici după un turneu la Wimbledon foarte greu. A fost marele meu obiectiv sa vin aici să joc tenis şi să obţin un rezultat bun. ”

 


Spaniolul s-a impus a cincea oara in cariera in fata lui Fognini, din totalul de 7 meciuri directe. Acesta este al treilea turneu castigat de Nadal in acest an, si al 67-lea din cariera. Tenismenul iberic s-a mai impus in 2015, la competitiile din Stuttgart si Buenos Aires.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑