Sinisa Mihajlovic a fost prezentat oficial ca noul antrenor al echipei AC Milan



04 июля 2015

 

Sinisa Mihajlovic a fost prezentat la AC Milan, la câteva săptămâni după ce a fost numit în această funcţie. Tehnicianu sârb a declarat că echipa sa va fi "un grup de diavoli", de care vor avea frică toţi adversarii.

Sinisa Mihajlovic a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Milano. La eveniment au fost prezenţi preşedintele clubului, Silvio Berlusconi și vicepreşedintele Adriano Galliani. Conducerea lui AC Milan a anunţat că are mare încredere în noul antrenor.

"În fotbal există perioade mai dificile. Asta se întâmplă la toate cluburile. Acum este timpul să revenim pe poziţiile care le merităm. Trebuie să luptăm pentru Liga Campionilor", a spus Silvio Berlusconi. 

Fostul tehnician al Sampdoriei, Sinisa Mihajlovic este încrezător că poate cuceri multe trofee cu AC Milan. Asta după ce în ultimele două sezoane, formația de pe San Siro a avut evoluţii modeste. În sezonul trecut, "rosonerri" s-au clasat abia pe locul zece, în timp ce în urmă cu doi ani "divolii" au terminat Serie A pe poziţia a opta.

"Vom fi un grup de diavoli, deoarece culorile noastre sunt roşu şi negru, exact ca ale diavolului. Acest lucru va băga frica în adeversarii noştri. Pentru a îndeplini obiectivele noastre, trebuie să muncim mult şi să fim adevărați profesioniști", a spus Mihajlovic.

Milan este a şasea echipă din cariera lui Mihajlovic, după Bologna, Catania, Fiorentina, selecţionata Serbiei şi Sampdoria. Antrenorul sârb a semnat cu AC Milan un contract valabil pe două sezoane.

Milan i-a transferat în acest intersezon pe Luiz Adriano, Carlos Bacca și Andrea Bertolacci. Pe cei trei jucători, şefii clubului italian au plătit peste 50 milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑