Prea încrezut în sine! Jose Mourinho: "Nu scăpaţi de mine atât de uşor!"



04 октября 2015
Foto: fssta.com

"Nu scăpaţi de mine atât de uşor!". Aceasta a fost reacţia lui Jose Mourinho după ce Chelsea Londra a ajuns pe locul 16 în Campionatul Angliei după opt etape disputate. Mourinho susţine că nu îşi va da demisia, deoarece Chelsea nu va găsi un antrenor mai bun decât el

După ce a câştigat titlul în Anglia în sezonul trecut, Chelsea are parte de o perioadă dezastruoasă. Gruparea londoneză a ajuns pe locul 16 în clasamentul din Premier League şi se află la patru puncte distanţă de zona retrogradării.

În ultima etapă din campionat, Chelsea a suferit a patra înfrângere în acest sezon. "Aristocraţii" au pierdut cu 1-3 duelul de pe teren propriu cu Southampton. Nici în Liga Campionilor situația nu este foarte bună, londonezii fiind învinși în ultimul meci de către FC Porto.

Chiar dacă Chelsea se află într-o situaţie dificilă, antrenorul londonezilor, Jose Mourinho nu se gândeşte să-şi dea demisia.

"Nici vorbă. Nu-mi dau demisia. De ce? Deoarece Chelsea nu poate avea un antrenor mai bun decât mine. Sunt mulţi antrenori în lume care sunt la un nivel cu mine, dar nu mai buni. Aşa că nu am de gând să fug nicăieri", a declarat antrenorul Chelsea, Jose Mourihno.

Mai mult decât atât, Jose Mourinho este convins că Chelsea va încheia prima jumătate a campionatului în partea de sus a clasamentului.

"Cred că în decembrie, ianuarie sau februarie vom fi în primele patru echipe. Cred că va fi dificil sa devenim campioni. Totuşi, în fotbal nu este nimic imposibil, dar sunt de părere ca va fi dificil să ajungem în primele patru clasate. Nu va fi uşor, dar este un obiectiv real. Atunci când te afli într-un sezon atât de greu şi ai un start atât de prost, este o dovadă de echilibru, dacă termini sezonul în top patru", a spus Mourihno.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑