În Brazilia, un fotbalist a fost chemat de la vestiare, după ce a fost eliminat! Decizii controversate



05 октября 2015

 

**VIDEO** În Brazilia, un fotbalist a fost chemat de la vestiare, după ce a fost eliminat! Decizii controversate

VIDEO Chapecoense - Palmeiras 5-1. Partida de pe ”Arena Conda”, din Chapeco, care a produs una dintre cele mai mari surprize din campionatul Braziliei, a avut parte de două momente controversate, câte una pentru fiecare repriză.

De fiecare dată, în prim plan a fost ”centralul” Jailson Macedo Freitas. În minutul 17 al întâlnirii, la scorul de 1-0, Barbio a scăpat singur spre poarta celor de la Palmeiras, dar a fost faultat din spate de Egidio, chiar la marginea careului de 16 metri. Freitas s-a îndreptat direct spre jucătorul celor de la Palmeiras căruia i-a acordat cartonașul roșu.

Egidio a protestat, i-a cerut explicații arbitrului, dar acesta, intransigent i-a arătat direcția vestiarelor. După aceea, Jailson Freitas s-a dus până la margine pentru a se consulta cu asistentul Bruno Boschilia. După câteva secunde de consultații, Freitas a făcut semn că Egidio poate reveni pe teren. A fost momentul în care cei de la Chapecoense au protestat, dar meciul a continuat fără niciun jucător eliminat.

A doua fază controversată s-a petrecut în minutul 55, atunci când Tulio a marcat golul al treilea al echipei sale. Din nou a ieșit la rampă Jailson Freitas, care a anulat golul pe motiv de ofsaid. Cei de la Chapecoense au protestat vehement, astfel că ”centralul” s-a îndreptat, de data aceasta, spre al doilea asistent, Ivan Carlos Bohn. Acesta i-a spus arbitrului de centru că golul a fost valabil, astfel că Freitas a revenit asupra deciziei și a validat golul.

Într-un final, Chapecoense s-a impus cu 5-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑