Finalistii Cupei Spaniei, practic stabiliti: Barcelona si Sevilla. Ultima a invins-o clar pe Celta in prima mansa a semifinalei, scor 4-0 - VIDEO



06 февраля 2016

Finalistii Cupei Spaniei sunt, practic, stabiliti. Dupa ce Barcelona a castigat clar prima semifinala, aseara si Sevilla a defilat in meciul sau. Andaluzii i-au zdrobit cu 4 la 0 pe cei de la Celta Vigo si au inregistrat un nou record al competitiei.


A fost o prima repriza dificila pentru Sevilla, care a ratat un penalty in minutul 28, iar inainte de pauza, Rami a marcat in urma unui corner. Golul le-a dat aripi fotbalistilor echipei gazda si, dupa iesirea de la cabine, acestia au demolat-o pe Celta. Apararea oaspetilor a jucat dezastruos in repriza secunda si se lasa deseori descoperita. Gameiro a marcat 2 goluri in mai putin de 3 minute. 

Pe final, Krohn-Dehli a inscris pentru 4 la 0. Sevilla este aproape calificata in finala Cupei Spaniei, turneu pe care l-a castigat de 5 ori, in trecut. Andaluzii au stabilit aseara si un record istoric al competitiei: 8 victorii la rand fara gol primit. Returul dintre Celta Vigo si Sevilla se va juca joia viitoare. Ca si calificata in finala Cupei Spaniei este si FC Barcelona. Catalanii au batut Valencia, in prima mansa, scor 7 la 0. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑