Mulțescu vrea să se răzbune la primul meci acasă ca antrenor la Voluntari: ”Mi-au tras una urâtă”



08 октября 2015

 

**VIDEO** Mulțescu vrea să se răzbune la primul meci acasă ca antrenor la Voluntari: ”Mi-au tras una urâtă”

Gigi Mulțescu vrea revanșa pe banca lui FC Voluntari. Primul meci în fața propriilor suporteri va fi cu Petrolul, echipă de care s-a despărțit cu scandal.

Gigi Mulțescu va avea parte de un derby al retrogradării, la primul meci pe teren propriu cu FC Voluntari. După debutul din deplasare cu CSMS Iași, în runda următoare va primi vizita ultimei clasate, Petrolul.

”Cu Petrolul, acum trei ani eram locul 17, la 9 puncte de primul loc, care era neretrogradabil și am terminat cu nu știu câte puncte în față.

E o rană sângerândă cum am fost tratat acolo. Am fost umilit în ultimul hal”, a rememorat noul antrenor al ilfovenilor.

Mulțescu a adunat trei mandate la Petrolul, în 2003, 2012 și 2014. Ultimul a fost un succes pe gazon. Instalat anul trecut în septembrie, a înregistrat opt victorii, patru remize și o singură înfrângere. Ploieștenii au încheiat turul pe locul 3 și au ajuns în semifinalele Cupei României, însă antrenorul de 63 de ani a fost dat afară în pauza competițională.

”Pentru tot ce am făcut trebuia să-mi dea tot ce am vorbit și încă ceva pe deasupra. Eram retrogradați. Veneau la mine: nea Gigi, salvează-ne, că îți mai dăm! Au și uitat ce au vorbit. Am și pierdut contractul în Turcia din cauza asta.

Am avut proces cu ei pentru înșelăciune. L-am oprit, pentru că am crezut că în al doilea mandat o să se reabiliteze. Oamenii au greșit și mi-au tras una și mai urâtă apoi. Aveam de luat două salarii și m-au dat și afară”, a mai povestit Mulțescu.

FC Voluntari este singura echipă din Liga I fără victorie - are doar 6 egaluri, după 13 etape.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑