Georgia-Gibraltar 4-0. Gruzinii, la a treia victorie a preliminariilor



08 октября 2015

 

**Georgia-Gibraltar 4-0.** Gruzinii, la a treia victorie a preliminariilor

Gibraltar a fost victimă sigură și în Georgia. Gruzinii s-au impus cu 4-0 și vor evolua în ultima etapă a preliminariilor pe terenul campioanei mondiale, Germania, duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Georgia a obținut a treia victorie a preliminariilor, după ce a marcat de patru ori în poarta amatorilor din Gibraltar. Jucător în Danemarca, Vatsadze a reușit o dublă în prima repriză, care s-a încheiat 3-0 în avantajul gruzinilor.

Georgia a mai punctat o dată și se pregătește pentru ultima etapă a grupei, pe terenul campioanei mondiale Germania, duminică, în direct la Digi Sport 3, de la ora 21:45. La prima participare din istorie în preliminariile pentru Euro, Gibraltar a ajuns la 50 de goluri primite în nouă meciuri.

ECHIPELE

Georgia: Kashia, Amisulashvili, Grigalava - Kakabadze, Kvekveskiri, Kankava (Palavandishvili, 57), Kobakhidze - Qazaishvili, Vatsadze (Tskhadadze, 73), Okriashvili
Antrenor: Kakhaber Tskhadadze

Gibraltar: Perez - Garcia, R. Chipolina, R. Casciaro, J. Chipolina - Walker, Bardon - Gosling, Cabrera (Perez, 46), K. Casciaro (Duarte, 76) - L. Casciaro (Yome, 85)
Antrenor: Jeff Wood

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑