Maxim Bolotov, decis să aducă prima victorie pentru Moldova la prestigiosul turneu TATNEFT



09 февраля 2016

Unul dintre cei mai carismatici luptători de K-1 din Moldova, Maxim Bolotov va reprezenta Moldova la ediţia a noua a turneului TATNEFT, competiţie care va avea loc pe durata acestui an.

În primul tur, sportivul nostru se va duela în categoria grea cu Mladen Cujundzic, care a obţinut o victorie la ediţia de anul trecut a acestui turneu.

"A venit şi rândul meu să particip la acest turneu. Toţi moldovenii care au participat anterior, au revenit acasă învinşi. Eu voi încerca să întrerup această serie plină de eşecuri. Sportivul împotriva căruia voi lupta este Mladen Cujundzic. Este un luptător puternic, aşa că nu voi avea viaţă uşoară", a spus Maxim Bolotov. 

"Adversarul lui Maxim este din punct de vedere fizic foarte puternic. Pentru noi el va fi un examen. Dacă îl trecem cu brio, atunci ne axăm pentru o luptă foarte serioasă", a spus antrenorul Andrei Grosu. 

În optimile turneului TATNEFT se vor lupta 12 sportivi din nouă ţări. Fiecare duel se va desfăşura timp de trei runde, a câte trei minute fiecare.

În cazul în care nu se va decide învingătorul după cele trei reprize regulamentare, se va dicta o rundă suplimentară, în urmă căreia va fi anunţat luptătorul calificat în sferturi.

Duelul dintre Maxim Bolotov şi Mladen Cujundzic va avea loc pe 12 februarie. Aceasta va fi prima luptă din 2016 pentru sportivul nostru.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑