Favoritele nu au probleme in Campionatul Germaniei. Bayern si Borussia Dortmund au obtinut victorii



014 сентября 2014

Favoritele nu au probleme in Campionatul Germaniei. Aseara Bayern Munchen s-a impus in fata celor de la Stutgart, iar Borussia Dortmund a castigat partida cu Freiburg.


Bayern Munchen a deschis scorul in minutul 24 in partida de pe teren propriu cu Stuttgart. Mario Goetze a sutat din interiorul careului la coltul lung si l-a invins pe portar. Gazdele au stabilit scorul final cu cinci minute inainte de sfarsitul meciului. Lewandowski l-a gasit excelent pe Ribery, care a inscris pentru 2 la 0.

 

In urma acestei victorii, echipa antrenata de Pep Guardiola acumuleaza 7 puncte in Bundesliga si se afla pe locul al doilea. Intr-un alt meci din campionatul Germaniei, Borussia Dortmund a dat piept pe teren propriu cu Freiburg. Gazdele au deschis scorul in minutul 34 prin Ramos. Cu patru minute inainte de pauza, Kagawa si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, cu un sut trimis la coltul scurt. Aubameyang a facut 3 la 0 in minutul 78, iar Freiburg a inscris golul de onoare prin Sorg. Dupa acest succes Borussia Dortmund ocupa pozitia a treia in Bundesliga cu 6 puncte.

 

Un alt meci rezultativ a fost  cel dintre Borussia Moenchengladbach si Schalke. Gazdele au reusit o victorie importanta, scor 3 la 1 si gratie celor 3 puncte a urcat pe locul 4 in clasament.


Sursa: PRO TV
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑