Real Madrid, batuta acasa de rivala de moarte, Atletico! Galacticii sunt abia pe locul 12 in campionat



014 сентября 2014

Real Madrid a avut din nou probleme in fata campioanei si rivalei din oras, Atletico. Galacticii au pierdut aseara pe teren propriu, cu 1 la 2, si continua evolutia slaba din acest inceput de sezon. Real este abia pe locul 12 in clasamentul din La Liga.


Intr-o reeditare a ultimei finale a Ligii Campionilor, Real Madrid si Atletico Madrid au oferit un nou regal fotbalistic. Cu antrenorul Diego Simeone exilat in tribune, din cauza unei suspendari, Atletico a marcat prima in poarta galacticilor. Tiago a inscris cu capul, in minutul 10, la chiar prima actiune in careul gazdelor. Starul Cristiano Ronaldo a readus speranta pe Santiago Bernabeu cand a inscris din penalty, dupa un fault obtinut tot de el. In continuare trupa antrenata de Carlo Ancelotti a suferit la constructie si nu s-a apropiat pactic deloc de poarta adversa. Mai mult, in minutul 77 Atletico a dat lovitura dupa golul lui Arda Turan.


2 la 1 a fost scorul final, iar fanii au digerat greu infrangerea in fata rivalei Atletico. Acestia au criticat evolutia slaba a capitanului Iker Casillas, pe care l-au fluierat in timpul meciului. Dupa 3 etape, Real este pe locul 12 in Primera division, la 6 puncte de liderul Barcelona. Catalanii au reusit ieri o victorie usoara, 2 la 0 cu Athletic Bilbao. Brazilianul Neymar a marcat amblele goluri.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: real madrid, atletico madrid, campionatul spaniei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑