Arsenal nu și-a schimbat obiectivul în UCL: "Vrem să câștigăm trofeul!"



018 сентября 2014

 

Arsenal nu și-a schimbat obiectivul în UCL: **

Arsenal a fost o dezamăgire cruntă în primul meci din grupele UEFA Champions League. Cu un singur șut pe poartă, echipa lui Wenger a pierdut clar duelul din Germania cu Borussia Dortmund, scor 0-2 (VIDEO AICI).

Cu toate acestea, căpitanul lui Arsenal, Mikel Arteta, susține că londonezii se gândesc în continuare la câștigarea trofeului, deși Bayern Munchen, Real Madrid sau FC Barcelona nici nu concep să rateze prezența în finala de la Berlin.

"Ne dorim să câștigăm Champions League, însă știm că în cazul în care vom mai face greșelile din meciul trecut (n.n. cu Dortmund), nu avem nicio șansă să reușim asta. Sunt foarte dezamăgit de înfrângere, pentru că știam punctele forte ale Borussiei. Trebuie neapărat să reacționăm repede și să ne îmbunătățim jocul", a spus Arteta.

></p><p>În următoarea etapă din UEFA Champions League, Arsenal joacă pe teren propriu împotriva turcilor de la <strong>Galatasaray</strong>, iar apoi va evolua în deplasare cu belgienii de la <strong>Anderlecht.</strong> <span style=Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑