Maftei nu crede că CFR va fi depunctată: "Comisiile i-au ajutat mereu"



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Maftei nu crede că CFR va fi depunctată:

CFR Cluj a încheiat turul pe locul secund, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă. Ardelenii sunt în pericol de a-şi pierde câţiva jucători importanţi în această iarnă. În plus, clujenii trebuie să plătească restanţe către mai mulţi foşti jucători. Vasile Maftei are de primit aproape 100.000 de euro pentru ultima jumătate de an petrecută la CFR.

"Datoriile CFR-ului faţă de mine sunt 6 luni din contract, din ianuarie până în iunie. Am depus memoriu la sfârşitul lunii iunie şi nici măcar acum nu am reuşit să îmi primesc drepturile salariale care mi se cuvin. Datoriile însumează aproape 100.000 de euro", a declarat Maftei pentru Digi Sport.

Fostul fundaş al grupării din Gruia spune că nu a discutat deloc cu oficialii clubului despre o posibilă amânare a datoriilor.

"Nu am vorbit deloc cu cei de la CFR, nu am avut niciun contact despre o evetuală amânare. Eu am vorbit cu avocatul, am depus un memoriu, s-a judecat de nu ştiu câte ori. Cred că cei de la comisie ori sunt rău intenţionaţi, ori încalcă regulamentul frecvent. Nu se poate să stai să te judeci 6 luni de zile pentru nişte salarii. N-am cerut altceva decât salariile restante. N-am cerut niciun ban în plus, doar ce mi se cuvine", a spus jucătorul de 33 de ani.

"Până acum, comisiile i-au ajutat, au obţinut termene peste termene. E ceva de neînchipuit ce se poate întâmpla. Eu n-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva. Am vorbit şi cu avocatul şi-a spus că nu a mai întâlnit aşa ceva până acum", a adăugat fotbalistul Concordiei Chiajna.

Dacă nu îşi va achita datoriile până pe 24 decembrie, CFR riscă să fie penalizată cu 12 puncte. Cuantumul restanţelor către jucători însumează peste 250.000 de euro. Fostul căpitan al Rapidului nu crede însă că se va ajunge la o asemenea situaţie.

"Nu o să-i depuncteze. O să mai obţină un termen şi tot aşa. Cu siguranţă o să îi ajute, pentru că n-au niciun interes să ajute jucătorii. Ei nu se gândesc decât la binele clubului CFR. Judecă, nu ştiu, după priorităţi. Interesul nu e să depuncteze CFR-ul sau alte echipe aflate în aceeaşi situaţie", a explicat Maftei.

"În situaţia mea se mai află Liviu Ganea, Hora, Voiculeţ, Sepsi. Eu am două dosare. Nu am reuşit să-l închid pe primul şi a venit al doilea. Vă daţi seama cum se judecă la Liga profesionistă?", a mai precizat jucătorul.

Vasile Maftei recunoaşte că are speranţe mici să-şi recupereze banii de la clubul clujean, dar aşteaptă ca întreaga poveste să se termine cât mai curând.

"Eu m-am resemnat. Dacă înainte aveam speranţe, acum am început să mă resemnez, m-am obişnuit cu ideea. Dar eu sper să se rezove. Nu ştiu când, dar să se rezolve. Vom vedea ce se va întâmpla", a încheiat Maftei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑