Doi luptatori KOK, cat pe ce sa se ia la bataie la o conferinta de presa. Ce i-a intaratat. VIDEO



019 декабря 2014

Doi luptatori au fost gata sa se ia la bataie la conferinta de presa prin care si-au anuntat participarea la cele doua turnee care vor avea loc maine la Chisinau. In ring se vor intalni luptatori din Moldova si din alte 8 tari.


Romanul Alexandru Daniel si ucraineanul Igor Liapin s-au aratat nerabdatori sa se dueleze chiar astazi, la prezentarea oficiala a luptelor. Maine, cei doi se vor intalni intr-un superfight la categoria de greutate de pana la 71 de kilograme. Asociatia FEA, care organizeaza evenimentul, a programat doua turnee: Eagles Series si Grand-prix-ul mondial Kings of Kings. Primul va include 5 superfight-uri si o lupta de rezerva, in care moldovenii vor incerca sa bata sportivi din Lituania, Ucraina, Olanda, Polonia, Romania si Italia. La turneul KOK spectatorii vor avea parte de 3 superfight-uri. In una dintre aceste lupte in ring se vor intalni italianul Armen Petrosyan si moldoveanul Dorel Cristian, la 71 de kilograme. 

 

Dorel CRISTIAN, LUPTATOR MOLDOVA: "Este un adversar destul de bun si nu pot sa spun ca ii slab sau puternic. Sunt intr-o forma extraordinar de buna si sper ca castigul va fi de partea mea." 

 

In cadrul turneului KOK vor avea loc si luptele pentru cupa de campion la categoria grea. In prima semifinala belgianul Tomas Vanneste il va infrunta pe moldoveanul Stepan Carlig, care astazi a implinit 30 de ani. In cea de-a doua semifinala, olandezul Fabian Gondorf va da piept cu Vladimir Tok, un german cu origini ruse.

 

Vladimir TOK, LUPTATOR, GERMANIA: "Am o motivaţie imensă, pentru că e un turneu prestigios, deja renumit şi în Europa. Promit o surpriză."

 

In total, la cele 2 turnee se vor disputa 12 lupte, in care vor participa 22 de sportivi.  Va fi ultima seara de lupte organizata de asociatia FEA in acest an. 

 

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: "Le urăm tuturor vizionare plăcută, lupte bune, băieţilor - lupte fără accidentări."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: KOK, bataie, conferinta de presa,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑