Atletico Madrid - Celta Vigo 2-2. Al doilea meci consecutiv fără victorie pentru trupa lui Simeone



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Atletico Madrid - Celta Vigo 2-2. Al doilea meci consecutiv fără victorie pentru trupa lui Simeone

Atletico Madrid s-a încurcat pe teren propriu, în etapa a patra din Primera Division, la câteva ore după ce rivala Real Madrid a făcut spectacol în deplasare, cu La Coruna (DETALII&VIDEO). Minutul 6 a adus prima șansă de gol pentru gazde, însă Raul Jimenez nu a reușit deschiderea scorului. Tiago a ratat o ocazie imensă la capătul primului sfert de oră (15), iar golul a venit la poarta lui Atletico.

Pablo Hernandez a înscris în minutul 19, cu o execuție spectaculoasă, care a amintit de Zlatan Ibrahimovic (VIDEO&DETALII). Madrilenii au încercat să dea replica, prin Griezmann (21), iar egalarea s-a produs în minutul 31. Miranda a marcat cel de-al doilea său gol din actuala ediție de campionat.

Atletico a intrat chiar în avantaj la vestiare, după ce Godin a finalizat o fază clasică pentru gazde - corner executat de Gabi și cap al uruguayanului (41).

Partea secundă a debutat cu atacurile oaspeților. Moya s-a opus egalării în minutul 47, dar nu a mai putut face nimic după ce Miranda a comis penalty. Nolito a transformat de la punctul cu var (52). Atletico a încercat să obțină totuși toate punctele, dar Alvarez a intervenit bine la tentativa lui Raul Jimenez (76).

S-a terminat 2-2, al doilea meci fără victorie pentru oamenii lui Diego Simeone, după 2-3 în Grecia, cu Olympiacos, în UEFA Champions League.

ECHIPELE

Atletico: Moya - Juanfran, Miranda, Godin, Ansaldi - Arda Turan, Gabi, Tiago, Koke - Griezmann (Raul Garcia, 68), Raul Jimenez (Cerci, 82)
Antrenor: Diego Simeone

Celta Vigo: Sergio Alvarez - Hugo Mallo, Cabral, Fontas, Planas - Alex Lopez (Nolito, 46), Radoja, Krohn-Dehli (Castro, 89) - Orellana, Larrivey, Pablo Hernandez (Sergi Gomez, 71)
Antrenor: Eduardo Berizzo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑