Dinamo-CSMS Iași 1-0. Alexe, decisiv pentru roș-albi, Gavrilă și Lazăr, două bare!



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Dinamo-CSMS Iași 1-0. Alexe, decisiv pentru roș-albi, Gavrilă și Lazăr, două bare!

Dinamo a obținut o victorie cu emoții în fața celor de la CSMS Iași. A fost nevoie de o gafă a lui Mihalache și de flerul lui Alexe, pentru ca roș-albii să-și treacă în cont cele trei puncte.

Cu Flavius Stoican revenit pe bancă și cu polonezul Kamil Bilinski, printre titulari, roș-albii au intrat extrem de motivați pe gazonul de pe ”Ștefan cel Mare”, conștienți fiind că doar printr-un succes Dinamo se poate menține în lupta pentru titlu.

Fără Wesley în lot, accidentat, fotbaliștii antrenați de către Ionuț Chirilă n-au fost cu nimic mai prejos față de adversarii lor. Au atacat cu mult tupeu, și-au trecut și o bară în cont, dar la final s-au văzut nevoiți să se întoarcă învinși acasă.

LIVE TEXT

Min. 90+6 - Final de meci. 

Min. 90+2 - ULUITOARE OCAZIE DINAMO. Rotariu i-a pasat foarte bine lui Alexe, acesta a scăpat singur cu Caparco, a vrut să fie altruist și să-i paseze lui Firțulescu, complet liber, dar portarul moldovenilor l-a blocat la timp.

Min. 90 - S-au arătat șase minute de prelungire.

Min. 85 - ULTIMA SCHIMBARE LA CSMS IAȘI. A ieșit Dobre, a intrat AKINSOLA

Min. 83 - A DOUA SCHIMBARE LA CSMS IAȘI. A ieșit Onduku, a intrat COȘEREANU

Min. 81 - BARĂ DINAMO! Lazăr s-a distrat cu defensiva moldovenilor, a trecut lejer de Crețu și de Voicu, după care a încercat un șut la colțul lung, dar Novac s-a interpus în fața balonului, care a fost astfel deviat în bara din dreapta porții lui Caparco.

Min. 77 - ULTIMA SCHIMBARE LA DINAMO. A ieșit Bilinski, a intrat FIRȚULESCU

Min. 75 - GOOOOOL DINAMO: 1-0, ALEXE. Gafă uriașă a lui Mihalache, care în loc să preia mingea centrată de Rotariu i-a pasat-o practic lui Alexe și vârful roș-albilor a finalizat cu exteriorul piciorului drept.

Min. 70 - CC FILIP, pentru un faultla Bole

Min. 65 - A DOUA SCHIMBARE LA DINAMO. A ieșit Gavrilă, a intrat ROTARIU.

Min. 64 - MARE OCAZIE DINAMO. Boubacar a încercat un șut de la distanță, dar a lovit greșit mingea, aceasta transformându-se într-o pasă excelentă pentru Lazăr. Acesta din urmă a șutat din șase metri, Caparco a respins din plonjon, mingea a ricoșat în față de unde Bilinski a încercat să finalizeze, dar a comis fault la portar.

Min. 61 - OCAZIE MARE CSMS IAȘI. Munteanu din trei metri a trimis milimetric pe lângă bara porții apărate de Marc.

Min. 57 - Matei a plecat într-o cursă de viteză pe partea dreaptă după care a centrat în careu de unde Bilinski a reluat, pe jos, din prima, pe lângă poartă.

Min. 53 - PRIMA SCHIMBARE LA DINAMO. A ieșit Elton, a intrat ALEXE

Min. 51 - OCAZIE MARE CSMS IAȘI. Crețu a primit o pasă bună, a trecut lejer de Nedelcearu, după care a intrat în careu, dar pentru că a avut o secundă în care n-a știut cum să continue i-a permis lui Marc să-l blocheze.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+4 - PAUZĂ

Min. 45+3 - CC GORDOȘ pentru un fault asupra lui Novac.

Min. 45 - Gavrilă a reluat cu capul, din interiorul careului, plasat, dar Caparco a respins printr-un plonjon.

Min. 42 - BARĂ CSMS IAȘI. Țigănașu a executat foarte bine o lovitură liberă, lateral dreapta, aproape de linia de corner. Mingea s-a dus direct pe poartă, Marc a respins însă mingea s-a dus în bara din stânga porții, după care a ricoșat în teren.

Min. 41 - Onduku preia pe piept, trece de Filip, după care a tras, dar fără forță și Marc a reținut.

Min. 39 - CC LAZĂR pentru un fault asupra lui Ionuț Voicu

Min. 34 - PRIMA SCHIMBARE LA CSMS IAȘI. A ieșit Ciucur, a intrat BOLE

Min. 31 - CC OLAH

Min. 30 - BARĂ DINAMO! Gavrilă a reluat din prima, de la marginea careului de 16 metri, din pasa lui Matei, dar mingea s-a oprit fix în transversala porții lui Caparco.

Min. 24 - MARE OCAZIE CSMS IAȘI. Crețu, într-un număr personal, a trecut de Cordoș, după care a șutat la poartă, din interiorul careului, dar Marc a respins și și-a salvat echipa de la un gol ca și făcut.

Min. 13 - CC NOVAC pentru că a cerut lovitură de la 11 metri, după un duel la balon cu Boubacar.

Min. 21 - Ciucur a inițiat o acțiune personală, a venit cu mingea de la linia de corner spre marginea careului de 16 metri, după care a tras la colțul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară

Min. 15 - Gavrilă a reluat cu capul, din interiorul careului, din centrarea lui Grecu, dar mingea s-a scurs pe lângă bara din stânga porții lui Caparco.

Min. 5 - MARE OCAZIE DINAMO. Matei a scăpat singur pe partea dreaptă, a intrat în careu și-a prelungit prea mult mingea, a intrat în unghi și nu l-a mai putut învinge pe Caparco. Bilinski și Lazăr se aflau în situații foarte bune de a înscrie, fără a fi marcați, dar Matei nu le-a pasat.

Min. 4 - Dinamoviștii au expediat primul șut pe spațiul porții, dar Caparco a reținut fără probleme. 

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut moldovenilor. 

Echipele de start

Dinamo: T. Marc - S.Filip, Nedelcearu, A. Cordoş, Grecu - Boubacar, Elton - B. Gavrilă, C. Matei, V. Lazăr - Bilinski
 

Rezerve: C. Samoilă - D. Rotariu, I. Șerban, Ad. Popa II, Văduva, M. Alexe, Firțulescu
Antrenor: Flavius Stoican 

CSMS Iași: Caparco – I. Voicu, Ov. Mihalache, Cr. Munteanu, Țigănașu – Novac, Al. Crețu – Onduku, Olah, Al. Ciucur – L. Dobre

Rezerve: Grahovac – Bosoi, Akinsola, Vișa, Bole, Coșereanu, Dima
Antrenor: Ionuț Chirilă

Arbitru: Marcel Bîrsan
Asistenți: Vasile Marinescu și Iulian Radu 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑