Torje: "S-a vorbit prea mult de Sânmărtean, acest lucru deranjează la un moment dat!"



021 октября 2014

 

**VIDEO** Torje:

Nu toată lumea este de părere că Lucian Sânmărtean a devenit un jucător indispensabil pentru echipa națională. Rezervă cu Ungaria, dar titular în Finlanda, Gabi Torje crede că se exagerează atunci când stelistul este considerat omul providențial.

În ambele partide din preliminarii, Sânmărtean a fost în prim-plan. A inițiat faza din care "tricolorii" au deschis scorul cu Ungaria și a pasat decisiv la dubla lui Bogdan Stancu de la Helsinki.

"S-a vorbit foarte mult după aceste două meciuri de Lucian Sânmărtean și nu s-a prea vorbit de echipă.

Iar acest lucru deranjează la un moment dat, pentru că, până la urmă eu n-am fost la calificarea din 2008 la CE, dar nu știu nici la câte meciuri a fost atunci Sânmărtean.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, Lucian e un jucător foarte valoros și asta a văzut toată lumea. Face diferența în toate meciurile, dar nu putem spune că e doar meritul lui, iar meritul nostru, al celorlalți, nu mai este deloc", a spus mijlocașul lui Konyaspor.

Torje era convins că Pițurcă nu va continua ca selecționer după "dubla" cu Ungaria și Finlanda:

"Eu personal am simțit că va pleca pentru că își dorea acest lucru. Se vedea că își dorea acest lucru din declarațiile pe care le-a dat".

Răzvan Burleanu s-a consultat cu mai mulți jucători ai naționalei, printre care Raț și Marica, în privința noului antrenor. Torje a dezvăluit că Mircea Lucescu nu se număra atunci printre candidați.

"Din ce am vorbit cu Ciprian (n.r. Marica) și din ce am auzit și eu, nu se vorbea de la început de dl Mircea Lucescu. Nu cred că s-a gândit cineva că ar vrea să accepte această variantă, să poată veni și la naționala și să fie și la Șahtior. Dânsul are o experiență foarte mare și asta ar ajuta foarte mult echipa națională", a mai spus Torje.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑