Tătărușanu, în umbra lui Neto. Fiorentina vrea să-i prelungească contractul brazilianului 



022 сентября 2014

 

**Tătărușanu, în umbra lui Neto.** Fiorentina vrea să-i prelungească contractul brazilianului 

Oficialii Fiorentinei vor să-i propună lui Neto prelungirea contractului scadent în vara anului viitor, ceea ce înseamnă că Tătărușanu va rămâne în continuare varianta de rezervă pentru gruparea viola.

Ciprian Tătărușanu a profitat din plin de șansa pe care a primit-o din partea lui Vincenzo Montella, în primul său meci oficial în tricoul Fiorentinei, în meciul cu Guingamp din Europa League.

Ex-stelistul s-a remarcat printr-o paradă incredibilă (DETALII AICI și VIDEO), dar, din păcate pentru el, prestația contra francezilor nu-l va ajuta foarte mult. Montella îl consideră în continuare pe Neto principaul favorit pentru postul de goalkeeper, fapt susținut și de acțiunile conducerii.

Oficialii Fiorentinei vor să-i propună brazilianului, în vârstă de 25 de ani, prelungirea contractului, care este scadent în vara anului viitor, potrivit celor de la violanews.com. Inclusiv prestația de duminică seară, a lui Neto, din victoria Fiorentinei contra celor de la Atalanta, la Bergamo, 0-1 - a fost cel mai bun om al meciului -, a cântărit decisiv în luarea acestei decizii.

><br><br>Scopul șefilor grupării italiene este acela ca Neto să parafeze un nou contract, la fel ca și în cazurile <strong>Aquilani</strong> și <strong>Cuadrado</strong>, valabil minimum doi ani, mai ales că astfel va crește semnificativ și cota goalkeeperului. În acest moment, brazilianul are o cotă de piață în valoare de șase milioane de euro, iar aceasta poate crește până la 10 milioane de euro după.</p><p>În aceste condiții, Tătărușanu va rămâne cert rezervă și va avea șansa, cel mai probabil, de a apăra în continuare în Europa League, acolo unde, în general, Montella mizează pe jucătorii mai puțin folosiți în Serie A.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑