Gâlcă jr, învins de Dinamo. Echipele de juniori, capitolul la care roș-albii sunt peste rivalii din Ghencea



022 ноября 2014

**Gâlcă jr, învins de Dinamo.** Echipele de juniori, capitolul la care roș-albii sunt peste rivalii din Ghencea

Micuții steliști au avut un avans liniștitor, dar s-au relaxat prematur și au plătit scump pentru asta. Din echipa roș-albaștrilor a făcut parte și Gâlcă jr.

Dinamo n-a mai câștigat un meci în fața Stelei, în Liga 1 de 10 meciuri și de trei ani, dar la juniori roș-albii stau mai bine în duelurile cu rivalii din Ghencea. Într-un meci din campionat, dedicat copiilor născuți în anul 2000, Dinamo s-a impus cu 3-2 în fața Stelei.

Elevii lui Adrian Bumbescu au început foarte bine partida, găzduită de fosta bază Granitul, și au condus cu 2-0. Numai că, încă o dată s-a dovedit faptul că un astfel de avantaj nu este suficient pentru a și câștiga.

Primele 26 de minute au fost superbe. Alexandru Stan (min. 5) și Daniel Ghiuță (22) au făcut 2-0 pentru roș-albaștri, numai că micuții dinamoviști au revenit rapid în meci.

Aalborg - Steaua, care se va disputa joi, 27 noiembrie, în Danemarca, de la ora 20:00, în cadrul Grupei J a UEFA Europa League, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Practic, în doar două minute, 25 și 27, roș-albii au egalat prin Gheorghe Cristian și Alexandru Longhez, acesta fiind și scorul pauzei.

În repriza a doua, micuții fotbaliști în vârstă de 14 ani au forțat victoria, care a venit până la urmă pentru Dinamo. Gheorghe Cristian a punctat în minutul 90 și le-a adus gazdelor o victorie la care nu mai sperau în minutul 22.

În echipa folosită de Bumbescu a evoluat și fiul lui Costel Gâlcă. Andrei e un băiat firav, evoluează ca mijlocaș central și poartă numărul 11 pe tricou. Are un pic de tehnică, pândeşte de cele mai multe ori la intercepţie, ţine capul sus, priveşte în faţă, când are mingea nu o ţine mult şi încearcă să o dea mai mereu în faţă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑