Jari-Matti Latvala rămâne lider în Raliul Portugaliei



023 мая 2015
Foto: uk.eurosport.yahoo.com

Jari-Matti Latvala rămâne lider în Raliul Portugaliei şi după 11 probe speciale. Finlandezul însă nu se poate relaxa, asta pentru că britanicul Kris Meeke s-a apropiat la doar şase secunde, după ce a câştigat două probe speciale din a doua zi a raliului. Meeke a profitat şi de două greşeli ale liderului pe parcursul acestor probe speciale.

Campionul Mondial în exerciţiu, Sebastien Ogier, care după prima zi a raliului era abia pe locul şapte, a reuşit să se apropie de podium. Francezul  a ajuns la doar 3,8 secunde de poziţia a treia, care este ocupată de  Andreas Mikkelsen.

Thierry Neuville a fost nevoit să abandoneze raliul în a opta probă specială, după un accident provocat de probleme tehnice ale maşinii.

Ultimele probe speciale ale Raliului Portugaliei vor avea loc duminică. Dacă va reuşi să se menţină pe prima poziţie până la final, Latvala va obţine prima victorie din acest sezon. În primele patru etape din acest an, de trei ori s-a impus Sebastien Ogier şi o dată Kris Meeke.

Raliul Portugaliei se desfăşoară pentru prima dată după 2001 în regiunea oraşului Porto, după ce anterior a avut loc la Algarve.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑