Stromsgodset n-a dat gol de două meciuri, dar vrea să se califice: “Trebuie să credem că putem marca!”



023 июля 2014

 

**VIDEO** Stromsgodset n-a dat gol de două meciuri, dar vrea să se califice: “Trebuie să credem că putem marca!”

Stromsgodset va risca pe Naţional Arena în returul cu Steaua. Nordicii vor neapărat să marcheze în poarta lui Arlauskis, pentru a întoarce rezultatul din Norvegia, 0-1.

Norvegienii de la Stromsgodset i-au pus gând rău goalkeeperului campioanei României, înainte de manşa secunda cu Steaua, din turul doi preliminar al UEFA Champions League. În tur lituanianul şi-a salvat de mai multe ori echipa, dar oamenii lui David Nielsen şi-au propus să-l învingă chiar la Bucureşti.

Stromsgodset vine după o înfrângere cu 0-2, sâmbătă, în derby-ul cu Valerenga, şi ocupă a treia poziţie în Norvegia, după 16 etape. E al doilea meci consecutiv în care formația lui Nielsen nu marchează, după turul cu Steaua.

Antrenorul danez al campioanei Norvegiei pune această situație pe seama neșansei: “Este mai puțin obișnuit pentru noi, pentru că în mod normal suntem o echipă care marchează mult, iar faptul că n-am înscris în ultimele două meciuri ține mai mult de ghinion! Dacă prindem cea mai bună seară a noastră, avem o șansă!”

Au trecut doi ani și jumătate de când Stromsgodset n-a mai înscris în două partide consecutive și trei ani de la ultima serie cu trei meciuri fără gol marcat. De asemenea, s-a scurs un an și jumătate de la ultima serie de trei înfrângeri consecutive ale campioanei norvegiene.

Francisco Junior e fotbalistul despre care s-a spus că e dorit de Steaua, dar portughezul se gândește doar la calificarea cu Stromsgodset în turul trei preliminar: “Trebuie să credem că putem marca. Dacă ei au marcat, dece nu o putem face și noi, aici? Totul e să crezi.”

Steaua - Stromsgodset se joacă miercuri, de la ora 20:30, și va fi LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑