Realul lui Ancelotti e echipa care a marcat cel mai rapid 50 de goluri în istoria UCL



123 октября 2014

 

**VIDEO** Realul lui Ancelotti e echipa care a marcat cel mai rapid 50 de goluri în istoria UCL

Real Madrid a învins miercuri cu 3-0 pe terenul lui Liverpool, în a treia etapă a fazei grupelor în UEFA Champions League, prilej cu care sub comanda lui Carlo Ancelotti formația iberică a stabilit un nou record al competiției. Madrilenii au înscris 50 de goluri în cel mai mic număr de meciuri, comparativ cu alte formații care au atins această cotă cu același antrenor pe bancă.

În doar 16 partide la cârma Realului, Ancelotti și-a condus echipa spre o medie de goluri pe meci incredibilă, 3,18, elevii săi marcând de 51 de ori. Din 1992 încoace, de la crearea competiției, niciun alt manager nu și-a condus echipa spre această medie.

Precedenta astfel de preformanță îi aparținea lui Jose Mourinho, Realul condus de el marcând de 50 de ori în primele 21 de meciuri în cea mai importantă competiție europeană a cluburilor. Barcelona lui Guardiola și cea a lui Van Gaal au avut nevoie de 23 de partide pentru a da 50 de goluri.

Cele mai multe goluri cu Ancelotti pe bancă au fost marcate de Real în victoriile cu 6-1 obținute în fața lui Galatasaray și Schalke. Iar în 15 dintre cele 16 meciuri echipa a înscris.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 октября 2014 | 23:12 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑