Turneul Campioanelor: Serena Williams a învins-o pe Eugenie Bouchard, însă americanca depinde de Simona Halep



023 октября 2014
Foto: jurnalul.ro

Calificarea Serenei Williams în semifinalele Turneului Campioanelor depinde de evoluţia Simonei Halep. Jucătoarea din SUA a învins-o pe Eugenie Bouchard în două seturi, însă se va califica în semifinală, dacă Halep va câştiga cel puţin un set în partida de astăzi, cu Ana Ivanovic.

În primul meci al zilei de la Turneul Campioanelor din Singapore, Caroline Wozniacki a învins-o pe Agnieszka Radwanska cu 7-5 6-3. Daneza a reuşit şase break-uri, în timp ce tenismena din Polonia doar trei. Wozniacki a obţinut, astfel, a şaptea victorie din cele 11 meciuri directe jucate până acum cu Radwanska.

Wozniacki s-a impus într-o oră şi 47 de minute şi conduce grupa Albă cu două victorii, fiind urmată de Radwanska, o victorie şi o înfrângere.

Învinsă în partida inaugurală de aceiaşi Wozniacki, Şarapova a pierdut cu 3-6 2-6, în faţa tenismanei din Cehia, Petra Kvitova. A doua favorită a competiţiei din Singapore, Şarapova a făcut șase duble greșeli și n-a reușit vreun as într-o oră și 15 minute, cât a durat partida. Pentru a ajunge în semifinale, rusoaica are nevoie de un success la diferență categorică în ultima zi, cu Radwanska, iar Wozniacki trebuie să o învingă pe Kvitova.

Serena Williams a trecut de Eugenie Bouchard cu scorul de 6-1 6-1 în ultimul lor meci din faza grupelor la Turneul Campioanelor. Jucătoare din SUA, care este pe primul loc în clasamentul WTA, a obţinut a doua victorie la acest turneu, însă nu este calificată în semifinale.

Pentru ca Williams să obţină calificare în penultimul act al competiţiei de la Singapore, depinde de evoluţia Simonei Halep. Românca trebuie să câştige minimum un set în partida de vineri, cu Ana Ivanovic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑