BCM U Pitești-Energia Târgu Jiu 60-83. Larry Turner a fost MVP, cu 25 de puncte



023 октября 2014

 

**BCM U Pitești-Energia Târgu Jiu 60-83.** Larry Turner a fost MVP, cu 25 de puncte

Larry Turner a reușit 25 de puncte pentru Energia Târgu Jiu, care s-a impus la Pitești cu 83-60. Pentru baschetbaliștii lui Hristu Șapera este prima înfrângere în acest sezon.

BCM U Pitești a înregistrat primul eșec al sezonului în Liga Națională după o serie de patru victorii în toate competiţiile. În restanţa din etapa a doua, gazdele s-au ţinut aproape de Energia Târgu Jiu doar în primele două sferturi, când au fost conduse la patru puncte.

Diferenţa s-a mărit începând din sfertul trei. Americanul Larry Turner a fost cel mai bun de pe teren, cu 25 de puncte și șase recuperări, iar Energia s-a impus cu 83-60 şi a ajuns la două victorii în trei etape. Muntenegreanul Nemanja Milosevic a reuşit un ''double-double'' pentru oaspeţi, cu 19 puncte şi 14 recuperări.

De la piteşteni s-au remarcat sârbul Marko Sutalo, cu 19 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, şi muntenegreanul Stevan Milosevic, cu 14 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive.

În clasament, după trei runde, pe primul loc se află CSU Asesoft Ploieşti, cu 6 puncte, urmată de U Banca Transilvania Cluj-Napoca, SCM U Craiova, CS Energia Tg Jiu, BCM U Piteşti, câte 5 puncte etc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑