Meciuri tari în etapa a 12-a din Divizia Naţională. Care echipe se vor duela în prima parte a returului



023 октября 2014
foto: sfm.md

Meciuri tari în etapa a 12-a din Divizia Naţională. Liderul Sheriff va juca cu FC Tiraspol, iar revelaţia acestui sezon, Saxan Ceadîr-Lunga se va duela pe teren propriu cu Milsami Orhei.

Saxan Ceadîr-Lunga, singura echipă care nu suferit nicio înfrângere în Divizia Naţională, va juca pe teren propriu cu Milsami Orhei în cea de-a 12-a etapă din campionat. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, însă Saxan este pe patru, iar Milsami pe cinci.

"Cred că va fi un meci interesant. În fiecare partidă avem ca obiectiv să luăm puncte, mai ales că vom disputa meciul pe teren propriu", a spus antrenor Saxan, Vladimir Liutîi.

Milsami şi Saxan s-au întâlnit până acum doar o dată în meciuri oficiale. În prima etapă din Divizia Naţională cele două formaţii au remizat, scor 1-1.

Etapa va începe vineri cu alte trei meciuri. Dacia va juca pe teren propriu cu FC Costuleni, Veris va întâlni codaşa clasamentului Dinamo-Auto la Ghidighici, iar Zaria Bălţi va evolua în deplasare cu Academia Chişinău. Sâmbătă, pe lângă partida Saxan - Milsami, mai este programat meciul dintre FC Tiraspol şi Sheriff. Zimbru nu joacă în această etapă.

Lider în Divizia Naţională este Sheriff, care cu trei puncte mai multe decât a doua clasată Veris. Dacia se află pe locul trei, având 19 puncte. În prima parte a clasamentului se mai regăsesc Milsami, Saxan şi FC Tiraspol. Zimbru ocupă locul şapte în Divizia Naţională.

În a doua parte a clasamentului se mai regăsesc FC Costuleni, Zaria, Academia şi Dinamo-Auto, care nu a acumulat niciun punct în cele zece etape jucate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑