Cupa Moldovei la rugby: Formaţia "Lupii Albi" a câştigat pentru al doilea an consecutiv



023 октября 2016
Foto:20minutes.fr
Formaţia "Lupii Albi" Chişinău a câştigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Moldovei la rugby-15.
Echipa din Capitală a învins în finală Sporting-ASEM. Partida a fost una tensionată încă de la început. Sporting-ASEM a rămas în inferioritate numerică după ce un jucător a fost eliminat pentru proteste.
"Lupii Albi" au profitat de superioritate şi la pauză conduceau cu scorul de 19:0. La final, s-au impus cu 36-7.
"A fost un meci foarte bun, o experienţă bună pentru toţi băieţii. În o echipă şi în alta au jucat băieţi tineri. A fost un meci foarte bun pentru nivelul campionatului. Sperăm să se desfăşoare cât mai multe turnee pentru a promova copii şi jucătorii tineri", a spus jucătorul de la "Lupii Albi", Andrei Romanov.
"Diferenţa e mare, dar am arătat un meci frumos. Am pierdut, dar suntem cu capul sus şi mândri pentru că am jucat bine. La echipă noastră au evoluat mulţi jucători mai tineri, care mai multă experienţă care cu mai puţină", a menaţionat jucătorul de la Sporting-ASEM, Ion Spătari.
"A fost o ediţie într-un nou format. Au participat patru echipe. A fost o ediţie bine gândită. Am văzut foarte mulţi jucători tineri, dar şi jucătorii care trebuie să apere onoarea Republicii Moldova", a relatat preşedinte FM de rugby, Vasile Revenco.
Finala Cupei Moldovei s-a desfăşurat pe terenul Centrului recreativ al Federaţiei de Rugby din apropierea oraşului Ialoveni.
După finala Cupei, jucătorii moldoveni vor începe pregătirea pentru meciurile naţionalei din Cupa Europei pe Naţiuni. "Haiducii" vor juca primul meci pe 12 noiembrie cu Ucraina, la Anenii Noi.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑