Motivul pentru care Steaua vrea doar victoria cu Aalborg, nu remiza: "Ei au meciul cu Rio Ave la sfârșit"



023 ноября 2014

 

**VIDEO** Motivul pentru care Steaua vrea doar victoria cu Aalborg, nu remiza:

Steaua a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru partida decisivă cu Aalborg, care va avea loc joi seară pe teren danez, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Deoarece jocul rezultatelor indirecte ar putea dezavantaja campioana României, Gâlcă și elevii săi vizează doar victoria. Cu câteva zile înainte de meci, președintele Valeriu Argăseală a prefațat duelul cu echipa care, în tur, a cedat cu 0-6 la București (VIDEO).

Nu ați menajat jucători pentru meciul cu Aalborg, nu se simte oboseala?
Dacă ați văzut, jucătorii au fost, indiferent pe ce post, jucători care au fost și la echipa națională, și Szukala și Arlauskis. Este foarte important campionatul și nu se face niciun fel de rabat, mai ales că meciurile respective au avut loc marți.

E decisiv meciul acesta din deplasare?
După cum toată lumea știe, la numărul de puncte pe care îl avem noi și la lupta pe care o avem cu ei, evident că este un meci decisiv, lucrul bun este că jucătorii sunt valizi și că putem să aliniem o formație care va fi foarte bună la momentul începerii jocului.

Keșeru a dat trei goluri în tur, cu Danemarca a dat două, mai dă și acolo?
O să îl întrebăm, dar el este un jucător care trebuie servit foarte bine de echipă, să fie în pozițiile de a marca, iar când are pozițiile nu iartă. Bănuiesc că acest meci va fi un meci mult mai disputat decât cel de astăzi (n.r. sâmbătă) pentru că nici Aalborg nu va fi o echipă care să aștepte. Sper ca la sfârșit noi să fim cei care să ne bucurăm.

V-ați mulțumi chiar și cu un punct acolo?
Nu cred că e chiar odihnitor și liniștitor un punct pentru că știți foarte bine că ei au meciul cu Rio Ave la sfârșit, Rio Ave nu mai are nicio șansă, iar noi avem meciul cu Dinamo Kiev!

O victorie în Danemarca ar asigura prezența campioanei României în primăvara Europa League. Meciul este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, iar fazele VIDEO vor putea fi văzute LIVE pe site-ul digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑