Pustai a dat indicații prin telefon la Gaz Metan, pentru victoria medieșeană de la Giurgiu



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Pustai a dat indicații prin telefon la Gaz Metan, pentru victoria medieșeană de la Giurgiu

VIDEO Astra - Gaz Metan 1-2. Cristian Pustai și-a început treaba la Mediaș. Numit consilier tehnic la Gaz Metan la începutul acestei săptămâni, fostul antrenor al Rapidului a stat în tribune la meciul de la Giurgiu și a dat indicații prin telefon.

În minutul 64, când medieșenii conduceau deja cu 2-1 în fața Astrei, după ce au întors scorul, Pustai a apărut în imagini vorbind la telefon. La capătul celălalt, pe bancă, se afla Cristian Todea, căpitanul obișnuit al sibienilor, care nu a mai jucat din etapa a 25-a, când Gazul pierdea cu 0-1 pe terenul Viitorului.

În cele din urmă, Gaz Metan a rezistat atacurilor deținătoarei Cupei și Supercupei României și a câștigat cu 2-1, trecând pentru moment deasupra liniei retrogradării.

Cristian Pustai a pregătit deja două formații în actuala stagiune, pe Rapid și FCM Tg. Mureș, astfel că nu putea deveni noul antrenor al lui Gaz Metan, după ce Dan Matei a plecat de la Mediaș. "Profesorul" nu va primi niciun ban în urma colaborării cu Gaz Metan și nici nu va ocupa o funcție oficială în cadrul clublui. Actualul antrenor al medieșenilor este Ion Balaur, fostul secund al lui Matei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑