Campionat de karting la Orhei. Mirosul de cauciuc a impanzit centrul orasului - VIDEO




Orasul Orhei a fost astazi gazda primei etape a campionatului national de karting. Adrenalina la maxim, zgomotul de turatii la motoare si mirosul de cauciuc au impanzit centrul orasului, care s-a transformat pentru o zi in capitala amatorilor sportului pe 4 roti.

Stadionul din Orhei a devenit pentru o zi, circuit pentru karting. La prima etapa a noului sezon, 23 de piloti s-au intrecut in 4 categorii de varsta.
Ambianta

 

Serghei NECIPORUC, PILOT: “Am aşteptat un an întreg noul start. Un traseu interesant, prima oară sunt aici. Dorim de fiecare dată să fim pe podium. Acestea sunt primele ambiţii, dar cel mai important desigur vrem să ajungem cu bine la finiş.


Pentru unii piloti, cursa de la Orhei a fost una speciala, pentru ca s-au luptat pentru premiul cel mare, chiar in fata propriilor suporteri.

Stanislav SABAN, PILOT: “E foarte frumos e bine, dar trebuie sa ne staruim sa castigam ceva. Suntem din Orhei si pentru Orhei trebuie de luat Cupa. ”

 
Pentru alti piloti insa prima cursa a sezonului a fost una cu surprize.


Mircea STOLERENCO, PILOT: “Dis de dimineata prietenii mi-au propus, sunt doua karturi daca doresti poti sa participi, si in ultimile 5 minute inainte de starul intrecerii m-am decis."


Si nu intamplator a fost ales, pentru ca Mircea mai este si concurent in campionatul national de Jeep Trial Cross.

Campionatul national de karting in acest an va avea 5 etape, celelalte 4 urmand sa se desfasoare in orasele Grigoriopol, Hancesti si Chisinau. Urmatoare, cea de-a doua etapa, va avea loc pe 17 mai la Grigoriopol. 


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: orhei, karting, karting,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑