Cele mai grele 10 minute! Ultimele puncte din finala de dublu masculin au scos tot ce era mai bun din Copil și Ungur



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Cele mai grele 10 minute! Ultimele puncte din finala de dublu masculin au scos tot ce era mai bun din Copil și Ungur

Marius Copil (24 de ani, locul 172 ATP) și Adrian Ungur (30 de ani, locul 179 ATP) au reușit o performanță excepțională în proba de dublu a turneului BRD Năstase-Țiriac Trophy, unde au trecut în finală de cuplul Artem Sitak/Nicholas Monroe, după un super-tie-break de poveste.

Perechea "tricoloră", care s-a bucurat de susținerea publicului pe toată durata turneului, a câștigat în super-tie-break cu 17-15, după ce Ungur și Copil au salvat mingi de meci și au trecut de la extaz la agonie. Cu un serviciu foarte bun, Marius l-a secondat excelent pe Ungur, iar partida s-a încheiat în ropote de aplauze, după o oră și 42 de minute de joc.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

La final, Copil și Ungur expediaseră trei ași, câștigaseră 30 de puncte din 48 cu primul serviciu și, cel mai important, au reușit să salveze 4 mingi de break din 7. Deși favoriți în fața românilor, Monroe și Sitak nu au profitat de mingile de meci de care au beneficiat, iar trofeul a revenit reprezentanților noștri, aflați la primul succes în circuit împreună.

În proba de simplu, Copil a fost învins de rusul Mikhail Youzhny, în primul tur, în vreme ce Adrian Ungur a pierdut în ultimul tur al calfiicărilor, în fața tânărului Vasile Antonescu.

Pentru victoria de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, marius Copil şi Adrian Ungur vor fi recompensaţi cu 24.280 euro şi 250 puncte ATP.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑