Raț are planuri mari în Grecia: "Vreau să mai joc la PAOK 4 ani și apoi să mă retrag din fotbal"



026 июля 2014

 

**VIDEO** Raț are planuri mari în Grecia:

Raț a schimbat echipa pentru a treia oară în ultimul an, iar în luna iulie a semnat cu grecii de la PAOK Salonic.

Într-un interviu acordat pentru postul oficial al clubului, Raț a explicat motivele pentru care a ales să joace în Grecia:

"Am semnat pentru oportunitățile pe care mi le dă acest club. Îmi doresc să reușesc multe aici. PAOK îmi dă șansa să lupt din nou pentru trofee.

Voi putea realiza ceva ce nu puteam când jucam spre exemplu la West Ham. Acolo nu puteam să câștig trofee, la fel s-a întâmplat și la Rayo. Sunt un jucător care are foame de trofee și asta mă aștept să reușesc aici.", a dezvăluit fundașul român.

Întrebat de vârsta sa și de capacitățile fizice, Raț a avut un răspuns tranșant:

"Am 33 de ani, dar asta nu înseamnă că sunt bătrân. Este un nou început pentru mine. Am de gând să stau mai mult de doi ani cât am contract și să îmi termin aici cariera. Vă pot asigura că asta nu se va întâmpla curând. Mai vreau să joc cel puțin 4 ani.", a declarat internaționalul român.

Un rol important în realizarea transferului lui Raț la PAOK l-a avut și Costin Lazăr, colegul său de la echipa națională. Fostul mijlocaș al Rapidului evoluează la Salonic din 2011.

"Am vorbit cu Lazăr despre echipă, mi-a dat toate informațiile necesare despre echipă, am așteptări mari.", a spus Răzvan Raț.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑