Bayern Munchen se distrează înainte de începerea Campionatului Germaniei



027 января 2015
Foto: fxp.co.il

Jucătorii lui Bayern Munchen au parte de distracţie înainte de reluarea Campionatului Germaniei. David Alaba şi Mario Gotze au făcut show pe zăpadă cu maşini la un test-drive în Austria. În acelaşi timp, presa din Germania anunţă că Pep Guardiola este aproape să părăsească Bayern după ce s-ar fi certat cu managerul echipei, Matthias Sammer.

Mario Gotze şi David Alaba au demonstrat că se descurcă la volan la fel de bine cum o fac şi pe terenul de fotbal. Vedetele lui Bayern Munchen au testat două maşini.

Jucătorii bavarezi mai au timp de distracţii până la sfârşitul acestei săptămâni. Vineri, bavarezii se vor juca în deplasare cu Wolfsburg. Totuşi, atmosfera din echipă este una tensionată. Presa din Germania scrie că în timpul unui antrenament, Pep Guardiola s-a certat şi s-a înjurat ca la uşa cortului cu managerul clubului Matthias Sammer şi vrea să plece de pe Allianz Arena.

Gotze şi Alaba îşi doresc ca spaniolul să rămână

"El este antrenorul nostru de un an şi jumătate şi a făcut din individualităţi o echipă bună. Am avut parte de succes anul trecut şi ne dorim să fim cei mai buni şi în acest sezon."

"Avem obiective de îndeplinit. Vrem să reluăm de acolo de unde am încheiat prima jumătate a sezonului. Am avut parte de un cantonament bun şi trebuie să mergem înainte".

Totodată, presa din Anglia a scris că Pep Guardiola va semna cu Manchester City la finalul acestui sezon şi că are deja un buget stabilit. Gruparea engleză s-a interesat de antrenorul iberic şi înainte ca acesta să ajungă la Bayern.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑