Record umbrit de infrangere. Radu Albot a urcat in topul mondial, insa a pierdut finala calificarilor la Openul Turciei



027 апреля 2015

Un nou record pentru Radu Albot. Tenismanul nostru a urcat pentru prima data pe locul 128 in lume. Aceasta veste buna insa nu l-a ajutat sa joace alaturi de liderii mondiali la Openul Turciei. Albot a pierdut astazi in finala calificarilor.

 

Cea mai buna clasare in topul mondial nu i-a a adus si calificarea pe tabloul principal al Openului din Istanbul. Astazi, Radu Albot a pierdut finala calificarilor in fata rusului Teimuraz Gabasvili. Primul set a fost unul foarte viu disputat, cei doi tenismani au mers game in game, si dupa o ora si 10 minute, rusul s-a impus cu 7 la 5.

 

In actul secund Gabasvili a fost mai sigur, a reusit din prima break-ul, iar Albot nu a mai fost in stare sa revina. Astfel tenismanul nostru a pierdut si setul secund, cu 2 la 6, nereusind sa se califce pe tabloul principal si sa se lupte alaturi de fostul lider mondial Roger Federer. Tot astazi a fost dat publicitatii si noul top ATP. In clasamentul mondial, Radu Albot a inregistrat un nou record personal si a urcat pentru prima data pe pozitia 128 in lume.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑