Diavolii rosii, demolati in campionat: Manchester United a pierdut pe terenul echipei Everton



027 апреля 2015

Diavolii rosii, demolati in campionat. Manchester United a pierdut pe terenul echipei Everton cu 0 la 3. In acelasi timp, cel mai asteptat meci al etapei, dintre Arsenal si Chelsea, a fost unul dezamagitor.

 

Manchester United, care continua lupta pentru un loc pe podium in campionat, a primit o lovitura deja in minutul 5 al meciului cu Everton. Gazdele au inscris prin McCarthy. United putea sa egaleze in cateva randuri, insa formatia lui Van Gaal a avut o zi proasta. De Jea a fost nevoit sa scoata din nou mingea din plasa portii in urma unui corner. Stones a marcat pentru 2 la 0. 

 

In debutul partii secunde Rooney a ratat sansa de a reduce din diferenta, iar adversarii au raspuns cu inca un gol. Mirallas a facut 3 la 0, la finalul unui contraatac. Everton a castigat clar meciul, dar ramane pe locul 10 in campionat. Manchester United ocupa a 4-a pozitie, cu 65 de puncte. Intre timp, in cel mai asteptat duel al etapei din Anglia, Arsenal si Chelsea au remizat, scor 0 la 0.

 

Discipolii lui Jose Mourinho conduc detasat in Premier League, cu 77 de puncte. Podiumul este completat de Manchester City si Arsenal, care au cu 10 puncte mai putin.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑