Manchester United - Sunderland 2-0. Pantilimon, imbatabil doar o oră. Rooney a reușit o "dublă"



028 февраля 2015

**VIDEO** Manchester United - Sunderland 2-0. Pantilimon, imbatabil doar o oră. Rooney a reușit o

Titular în Premier League pentru a 17-a oară în acest sezon, Costel Pantilimon (28 de ani) nu a putut împiedica înfrângerea suferită de Sunderland pe terenul lui Manchester United.

A fost 2-0 pentru gazde, care au deschis scorul în superioritate numerică, tocmai în minutul 66. Pantilimon nu a greșit la vreuna dintre reușite și a avut o evoluție apreciată până la faza golului de 1-0, izbutind chiar să-și salveze echipa din situații dificile pe tot parcursul meciului, cu reflexe proviedențiale (39, 70, 72, 79, 90+2).

Dar a venit minutul 65, în care John O'Shea, fost fotbalist la United, a faultat ca ultim apărător în careu, iar penalty-ul a fost transformat cu multă siguranță de Wayne Rooney. Curios este faptul că a fost eliminat greșit Wes Brown (și el fost jucător la United) de la Sunderland, arbitrul central East încurcând cei doi apărători! Digisport.ro a scris vineri despre statistica ce-l recomanda pe Rooney ca principalul favorit la marcarea unui gol în acest meci.

></span></span></p><p>Evident, Sunderland a ieșit la joc pentru obținerea remizei, dar tot Rooney a dat lovitura decisivă, în minutul 84, când a stabilit scorul final.</p><p>Cu această victorie, Gus Poyet sunt la doar 3 puncte de zona retrogradării.

United (4-2-3-1): De Gea - Valencia, Smalling, Evans, Rojo - Ander Herrera, Blind - Di Maria (46 Januzaj), Rooney (86 Mata), Young - Falcao (68 Fellaini). Antrenor: Louis Van Gaal

Sunderland (4-1-4-1): Pantilimon - Reveillere, O'Shea, Brown, Van Aanholt - Cattermole - A. Johnson (81 S. Fletcher), Larsson, Jordi Gomez, Wickham (67 Vergini) - Defoe (67 D. Graham). Antrenor: Gustavo Poyet

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑