Americanii îi atrag cu oferte de nerefuzat pe fotbaliştii renumiţi. Ce vedetă va juca peste ocean



028 июля 2015

 

Încă o vedetă a ajuns în Major League Soccer. Campion al Angliei cu Chelsea, sezonul trecut, Didier Drogba a semnat cu Montreal Impact. 

Marcatorul all-time al naţionalei Coastei de Fildeş, Drogba a semnat un contract valabil 18 luni, conform presei din SUA, iar preşedintele clubului canadian a catalogat acest transfer drept cea mai importantă zi din istoria clubului.

Chicago Fire este echipa care avea prioritate să îl recruteze pe ivorian, dar cele două cluburi s-au înţeles pentru transferul atacantului. Drogba a făcut carieră la Chelsea, echipă pentru care a jucat în perioada 2004-2012, dar şi în stagiunea 2014-2015. A disputat 381 de meciuri pentru londonezi, marcând 164 de goluri.

Atacantul ivorian a câştigat 4 titluri cu Chelsea, 3 Cupe ale Ligii, 4 Cupe ale Angliei, dar şi Liga Campionilor. Pentru naţionala Coastei de Fildeş el a înscris 65 de goluri în 105 prezenţe. P

rintre alţi jucători cu renume care au ajuns în acest intersezon în MLS se numără Frank Lampard, Steven Gerrard, David Villa, Kaka şi Addrea Pirlo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑