LPF și Panini lansează vineri primul album Liga 1



029 января 2015

 

**VIDEO** LPF și Panini lansează vineri primul album Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal și Panini anunță lansarea pe piața românească a primului album LIGA 1. Începând de vineri, 30 ianuarie, la chioșcurile de ziare din întreaga țară veți găsi albumul LIGA 1, împreună cu stick-erele pentru colecție.

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste găzduiește un comunicat legat de acest eveniment și în el e subliniată motivația acestei acțiuni de marketing: “Acest album reprezintă tributul pe care noi înțelegem să îl oferim celor care își investesc emoțiile în jucătorii și cluburile favorite din Campionatul Național Liga 1.

Albumul vine în completarea emoțiilor lor, ajutând fiecare fan să-și realizeze propriul almanah al fotbalului. De asemenea, de-a lungul parteneriatului, Liga Profesionistă de Fotbal și Panini vor pune la dispoziția fanilor numeroase concursuri cu premii pentru toți cei care își vor face un obiectiv din completarea albumului.”

Panini Italia este una dintre cele mai mari companii din întreaga lume, care se ocupă cu lansarea pe piață a albumelor care colecționează în paginile lor figuri reprezentative ale sportului sau divertismentului.

Astfel, România, LPF și Liga 1 se alătură unui proiect global, din care fac parte giganți ai sportului, precum FIFA World Cup, UEFA Champions League, NBA sau reprezentanți de seamă ai entertainment-ului precum Disney sau Harry Potter.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑