Lucian Goian a venit cu inima deschisă la Dinamo: "Dacă lucrurile vor fi în ordine, vom prelungi la vară"



 

**VIDEO** Lucian Goian a venit cu inima deschisă la Dinamo:

Dinamo a semnat cu doi fundași centrali în cursul zilei de joi! După aducerea portughezului Ricardo Machado, oficialii alb-roșilor au ajuns la un acord și cu fostul apărător dinamovist Lucian Goian (31 de ani), care revine în Ștefan cel Mare după cinci ani. Acesta a semnat pe jumătate de sezon. 

Transferul anunțat de emisiunea Fotbal Club, la Digi Sport, a fost confirmat de jucătorul sosit din China, care a vorbit cu Radu Naum despre contractul semnat. Goian a declarat la Digi Sport:

"Am semnat pe jumătate de an, până în vară. Așa am vorbit de la început. Dacă lucrurile vor fi în ordine, sunt sigur că se poate prelungi acest contract, nu e nicio problemă. Deocamdată nu am intrat în contact cu echipa. M-am întâlnit doar cu Mihai Teja, am stat de vorbă la o cafea. Mi-a spus ce vrea de la mine. Dinamo are nevoie de jucători tineri, talentați, dar și de jucători cu experiență pe lângă care aceștia să crească. Aveau nevoie de așa ceva în apărare.

Sper să fiu la nivelul așteptărilor, pentru că sunt sigur că sunt așteptări mari de la mine, de la Marius Niculae, de la Nicolae Grigore. Noi trebuie să fim un exemplu, să tragem tinerii după noi, să ducem Dinamo unde îi este locul. Campionatul acesta noi ne dorim să prindem locurile 2-3. Trebuie să țintim sus. Nu ține dacă ne propunem locurile 4-5. La anul vrem să intrăm în lupta pentru titlu, unde nu am mai contat în ultimii doi ani de zile. Un jucător de valoare trebuie să se adapteze repede. Eu am încredere că la Dinamo sunt jucători de valoare, dar trebuie să muncim mult, să facem sacrificii, să devenim un grup unit".

Tot în emisiunea Fotbal Club, Torje a salutat noua mutare făcută de Dinamo: "Cred că va ajuta Dinamo. Are valoare, nu e un jucător oarecare. În China se plătesc foarte mulți bani, vin jucători consacrați, chiar dacă sunt la final de carieră, ei nu uită fotbalul. E un jucător valoros, va avea concurență foarte mare. De fiecare dată când a jucat pentru Dinamo a făcut-o foarte bine. Rămâne să demonstreze în continuare că este un jucător important. E bine că Dinamo face transferuri, că aduce jucători de valoare".

În 2010, Goian a plecat liber de la Dinamo pentru a semna cu Astra, unde a jucat vreme de două sezoane. A primit apoi o ofertă din China, de la Tianjin Teda, care l-a vândut după un singur an la Beijing Enterprises (februarie 2013). După doi ani, Goian a devenit liber de contract.

Fără să joace în reprezentativa mare a României, fratele lui Dorin Goian a strâns 12 de selecții la naționala de tineret și cota sa de piață în acest moment este de 525.000 de euro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑