Campioana Italiei, Juventus Torino s-a calificat in semifinalele Cupei, iar Juventus a invins-o pe Parma




Campioana Italiei, Juventus Torino, o duce bine si in Cupa. Aseara torinezii s-au calificat in semifinalele turneului. Juventus a invins-o pe Parma cu 1 la 0, insa dupa un gol controversat.

 

Fara golgheterul Carlos Tevez lasat acasa, Juventus a avut prima ocazie in meciul de Cupa cu Parma, abia in prelungirile primei reprize, cand Pepe a trimis balonul in bara. Lider detasat in Serie A, Juve a fost mai periculoasa in partea secunda, insa golul nu venea. Totusi rezerva Alvaro Morata a calificat-o pe Juventus in semifinalele Cupei Italiei, cand ce a marcat pe final, in minutul 89.

 

Morata, atacantul venit vara trecuta de la Real Madrid, a inscris un gol controversat, la o faza in care Llorente se afla in pozitie de offside, un gol care totusi ii aduce campioanei calificarea in semifinale. In penultimul act torinezii vor intalni castigatoarea meciului Roma – Fiorentina.Tot ieri, in Anglia, Tottenham s-a calificat in finala Cupei Ligii, acolo unde o va intalni pe Chelsea. Dupa 1 la 0 in primul meci in fata celor de la Sheffield United, Tottenham a inceput bine si returul, inscriind dupa o jumatate de ora, prin Christian Eriksen. Pe final insa echipa din liga a treia avea sa dea lovitura. Introdus pentru ultimul sfert de ora, Che Adams, un pusti de doar 18 ani transferat in acest sezon tocmai din liga a 7-a, a marcat de doua ori in decurs de numai 3 minute.

 

La scorul de 2 la 1, calificarea se juca in prelungiri. Totusi acelasi Eriksen a reusit dubla, in minutul 88, iar Tottenham se califica in prima sa finala din ultimii 6 ani. Ultimul act al Cupei Ligii, dintre Tottenham si Chelsea, se va disputa pe Wembley, pe 1 martie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑