Arda Turan riscă 3 luni de suspendare, după ce a aruncat cu gheata spre arbitrul asistent



 

**VIDEO** Arda Turan riscă 3 luni de suspendare, după ce a aruncat cu gheata spre arbitrul asistent

VIDEO Atletico – Barcelona 2-3. Arda Turan a fost unul dintre eroii negativi ai disputei de miercuri seara, de pe Vicente Calderon, în returul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei.

Mijlocașul turc a aruncat cu gheata după arbitrul asistent, nemulțumit că acesta n-a semnalizat fault la o fază la care a fost descălțat de Alves. Acum, el riscă o suspendare de trei luni.

Arda a primit doar cartonaș galben după acțiunea sa, dar imaginile video l-ar putea incrimina. Și chiar dacă arbitrul n-a scris în raportul de joc faptul că ar fi fost o agresiune, ci doar un dezacord, fotbalistul lui Atletico ar putea fi judecat pentru un atac violent.

În această situație, în condițiile în care atacul nu s-a soldat cu rănirea celui agresat, pedeapsa din Codul Disciplinar este minim de trei luni.

O pedeapsă pe care în 2012 a primit-o Dani Benitez, pe atunci jucătorul Granadei, după ce a aruncat cu o sticlă de plastic de 500 de ml. în arbitrul Clos Gomez, într-un meci cu Real. Arbitrul a eliminat doi jucători ai Granadei și Benitez l-a lovit în față.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑