Claudiu Keșeru, gol și bară cu Feroe. Are 4 reușite în 6 meciuri la națională



029 марта 2015

 

**VIDEO** Claudiu Keșeru, gol și bară cu Feroe. Are 4 reușite în 6 meciuri la națională

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Claudiu Keșeru a adus victoria naționalei României cu Insulele Feroe, marcând singurul gol al întâlnirii de la Ploiești, din etapa a cincea a Grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

Atacantul a punctat în minutul 21, urmărind foarte bine o minge care a ricoșat din bară, după lovitura liberă executată de Alex Maxim

Fostul stelist și-a trecut în cont și o bară, în minutul 78 al întâlnirii de pe stadionul Ilie Oană și a încasat un cartonaș galben, în minutul 90+3.

Keșeru (28 de ani) a ajuns, astfel, la 4 goluri în 6 meciuri jucate în total în tricoul primei reprezentative (două goluri în 3 partide oficiale). 

"Mă bucur că am reușit să câștigăm și că am reușit să înscriu. Era important să marcăm și să nu luăm niciun gol. Am controlat per ansamblu partida, cu excepția fazei de pe final, la care Pantilimon a dovedit că este un portar de valoare. Nea' Puiu a pregătit extraordinar meciul. Ne așteptam ca Feroe să ne arate o calitate superioară lucrurilor pe care le știam și pe care le așteptam de la ei. A pus probleme tuturor echipelor din grupa noastră și va mai pune, pe viitor.", a declarat Claudiu Keșeru, la finalul meciului România - Insulele Feroe 1-0.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑