Raț explică evoluția mai slabă a tricolorilor din repriza a doua: "La sfârșit nu am mai fost așa de siguri"



029 марта 2015

 

**VIDEO** Raț explică evoluția mai slabă a tricolorilor din repriza a doua:

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Răzvan Raț (33 de ani) este recordmanul de selecții din naționala de astăzi a României, iar fundașul de la PAOK Salonic a jucat ca integralist și în duelul de la Ploiești.

La finalul partidei, Raț a vorbit despre evoluția sa și a colegilor săi, fiind foarte mulțumit că România a obținut toate punctele pe teren propriu, în ciuda unei evoluții modeste. De altfel, echipa pregătită de Anghel Iordănescu rămâne neînvinsă în grupa de calificare pentru Euro 2016.

"La șutul din ultimul minut, da, am trăit periculos. Dacă stăm bine să ne gândim, România putea înscrie azi foarte multe goluri. La sfârșit nu am mai fost așa de siguri pe noi la fel ca în prima repriză. România a arătat un joc bun, a avut combinații frumoase, împotriva unei echipe care s-a apărat.

N-aveam această discuție dacă înscriam 3-4 goluri. Asta a fost istoria acestui meci, cel mai important este că am luat trei puncte, împotriva unei echipe incomode, pe un teren care nu a fost la cele mai bune standarde.

Nu sunt de acord cu fluierăturile adresate jucătorilor de la Steaua. Nu contează de la echipă vin jucătorii la națională! Eu cred că trebuie să facem o diferență între ceea ce se întâmplă la cluburi și ce e la națională", a spus Raț.

Căpitanul naţionalei României, fundaşul Răzvan Raţ, a bifat selecţia cu numărul 103, depăşindu-l în clasamentul selecţiilor pe Ladislau Boloni. În ierarhia all time a naţionalei Raţ este depăşit de Gheorghe Popescu (115), Gheorghe Hagi (124) şi Dorinel Munteanu (134).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑