Dezolare cu artificii și confetti. ASA a folosit și la înfrângere recuzita pregătită pentru victorie



029 мая 2015

 

**VIDEO** Dezolare cu artificii și confetti. ASA a folosit și la înfrângere recuzita pregătită pentru victorie

ASA Târgu Mureș ar fi fost campioana României, dacă meciurile din ultima etapă ar fi durat doar 45 de minute. La pauza partidelor ASA-Oțelul și CSMS Iași-Steaua, scorurile înregistrate pe tabele o clasau pe formația lui Ciobotariu pe primul loc. Din păcate, Oțelul a întors scorul și, chiar dacă Steaua nu a reușit să învingă la Iași, s-a încoronat campioană pentru a treia oară la rând și pentru a 26-a oară în istorie.

Mureșenii pregătiseră artificiile, șampania și o scenă lângă stadion, invitând formația Voltaj pentru un concert care ar fi trebuit să celebreze cucerirea titlului de campioană.

></p><p>Chiar dacă ASA nu a câștigat meciul și nici campionatul, mureșenii au decis să urmeze planul prestabilit. Concertul s-a ținut oricum pentru fani, ca o consolare în cele din urmă, iar artificiile au fost și ele folosite. Oficialii clubului au rostit discursuri de îmbărbătare, în loc de alocuțiuni festive. Fanii din tribune au cântat <em><strong>”Campionii, campionii!”</strong></em>, iar tunurile cu confetti au fost puse în funcțiune la fel ca în cazul unei victorii.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑