Argăseală: "Așteptăm al treilea trofeu al sezonului. Cu Gâlcă avem timp să vorbim, acum ne bucurăm!"



 

**VIDEO** Argăseală:

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. Steaua a câștigat cel de-al 26-lea titlu din istoria clubului și își consolidează supremația în competiția internă, dar jucătorii și întregul staff mai trebuie să aștepte vacanța, fiindcă sezonul nu s-a încheiat: mai au de jucat finala Cupei României, în fața retrogradatei Universitatea Cluj.

Președintele campioanei ultimelor 3 sezoane, Valeriu Argăseală, a spus că pentru roș-albaștri urmează 3 zile de pregătire asiduă pentru finala Cupei, care e programată duminică, pe 31 mai. Oficialul așteaptă zeci de mii de suporteri pe Arena Națională, având în vedere că va fi primul meci pe care Steaua îl va juca acolo din nou postură.

Viitorul antrenorului Costel Gâlcă rămâne incert. Tehnicianului îi expiră contractul la finalul acestui sezon.

"Urmează 3 zile de pregătire asiduă, apoi Cupa României. Cred că stadionul va fi din nou plin. Se spunea că nu vor fi spectatori prea mulți la finala Cupei, dar cred că o să fie peste 35.000 de suporteri. Vrem să punem cel de-al treilea trofeu în vitrină în acest sezon.", a declarat Valeriu Argăseală, la finalul meciului CSMS Iași - Steaua 0-0, în urma căruia Steaua a câștigat cel de-al 26-lea titlu de campioană.

Întrebat despre viitorul antrenorului Costel Gâlcă, președintele noii campioane a României a răspuns: "Va avea o discuție cu noi după ce se termină și Cupa României. Avem mult timp să discutăm în vara asta. Acum, să ne bucurăm!".

"Tot timpul după meciuri îi iau masca lui Rusescu. Acum e mască de campion, rămâne la mine. Nu mi-o pun, că nu îmi place să mă văd cu mască. Nici tricoul de campion nu mi-l pun, e prea mic să-l pot pune peste haină. A fost obținut la Iași, Moldova ne poartă noroc.", a mai spus Argăseală.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑