România debutează fără Alexandru Bourceanu în preliminariile CE 2016! "Nu va putea juca în Grecia"



029 июля 2014

 

**VIDEO** România debutează fără Alexandru Bourceanu în preliminariile CE 2016!

Alexandru Bourceanu va rata din cauza unei accidentări meciul cu Grecia, de pe 7 septembrie, care reprezintă debutul echipei naționale a României în preliminariile Campionatului European din 2016.

Selecționerul Victor Pițurcă a anunțat, ÎN DIRECT la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", că fostul căpitan al Stelei suferă de o afecțiune mai veche la genunchi, pe care a tratat-o greșit mai mult timp.

"E mai grav decât se credea", anunță tehnicianul, care a precizat că mijlocașul va relua pregătirile cel mai devreme peste 3 săptămâni și că ar avea puțin timp la dispoziție pentru a putea reveni în formă în vederea meciului de la Pireu.

Emoții sunt și în cazul stelistului Florin Gardoș, care a ratat startul de sezon tot din cauza unei accidentări. 

"Bourceanu în proporție de 99% nu va putea juca în Grecia. Are o problemă mai veche la genunchi și a fost accidentul tratat superficial. Nici la Trabzon nu a făcut ce trebuia să facă și iată că accidentul e mai grav decât se credea. Probabil că abia peste 3 săptămâni sau o lună va putea relua pregătirile.", a declarat Victor Pițurcă, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Nici în privința lui Florin Gardoș veștile nu sunt îmbucurătoare. Circulă vești cu privire la un transfer al său în Rusia, la Spartak Moscova (DETALII AICI), dar selecționerul României este mai interesat de starea sa medicală și l-a sfătuit să fie atent în timpul recuperării, fiindcă accidentarea i-ar putea recidiva.

"Probabil că ar fi bine ca Gardoș să se transfere în Rusia. E un avantaj, atunci când jucătorii pleacă la mai bine, cel puțin din punct de vedere financiar. Ar fi foarte bine să plece într-un campionat mai puternic, dar vorbim de Florin Gardoș ,care acum e acccidentat. Pe mine mă interesează aspectul fizic, înaintea meciului cu Grecia. Florin Gardoș trebuie să fie foarte atent la recuperare și la momentul în care va reîncepe să joace, fiindcă accidentarea îi poate recidiva.", a mai spus antrenorul echipei naționale a României.

"Mă interesează mai puțin că va fi transferat pe 5 milioane, 10 milioane, 15 sau 100 de milioane. Jucătorii români pleacă, dar nu joacă în aceste campionate. Șansa lui Gardoș ar fi să fie dorit de antrenorul Murat Yakin, care era la Basel în sezonul trecut, când Steaua a jucat cu ei.", a adăugat Victor Pițurcă.

Meciurile din preliminariile Campionatului European din 2016 vor putea fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. Partidele României vor fi televizate decalat.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑