Kvitova, campioana ultimei ediții, fără emoții în turul 2. Bouchard, finalistă anul trecut, out din primul tur



030 июня 2015

**Kvitova, campioana ultimei ediții, fără emoții în turul 2.** Bouchard, finalistă anul trecut, out din primul tur

Petra Kvitova (foto) şi Angelique Kerber sunt performele zilei la Wimbledon. Cele două jucătoare au câştigat clar primele jocuri de la Londra. Doar 80 de minute au durat împreună partidele celor două favorite. Finalista din 2014, Eugenie Bouchard, a fost deja trimisă acasă.

Petra Kvitova a început exploziv Grand Slam-ul de la Wimbledon. Campioana de anul trecut i-a cedat un singur game olandezei Kiki Bertens, numărul 108 WTA, pe care a învins-o în doar 35 de minute. Doar un punct a pierdut Kvitova pe propriul serviciu, în chiar ultimul game al partidei, după o dublă greșeală.

Și Angelique Kerber a încheiat rapid conturile la debutul pe iarba de la Wimbledon. A zecea jucătoare a lumii a învins-o cu un dublu 6-0 pe conaționala sa din Germania, Carina Witthoft, locul 53 mondial.

Canadianca Eugenie Bouchard, finalistă la ultima ediție, a fost eliminată încă din primul tur. A 12-a favorită a fost învinsă de jucătoarea din China, Ying-Ying Duan. Numărul 117 mondial a dat lovitura și a închis disputa cu 7-6 și 6-4.

Agnieszka Radwanska nu a făcut pași greșiți în meciul cu Lucie Hradecka. A avut nevoie de o oră și nouă minute pentru a accede în turul secund. Pe locul 13 WTA, Radwanska s-a impus cu 6-3, 6-2 și o va întâlni pe Ajla Tomljanovic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑