Gâlcă spune că nu Becali îi făcea echipa. Una din cauzele declinului lui Chipciu. ”E greșit spus”



030 июня 2015

 

**VIDEO** Gâlcă spune că nu Becali îi făcea echipa. Una din cauzele declinului lui Chipciu. ”E greșit spus”

Costel Gâlcă (43 de ani) a fost invitatul special al emisiunii ”Digi Sport Special” de marți, 30 iunie, emisiune moderată de Vali Moraru și de către Dan Filoti. În cele aproape două ore de emisie, fostul antrenor al Stelei, a vorbit, printre altele, și despre relația pe care a avut-o cu finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Gâlcă a spus că patronul nu-i făcea echipa, că se interesa mereu cine joacă, dar că existau discuții despre maximum trei jucători. Tehnicianul, liber de contract în acest moment, a dat și un exemplu concret cu Iasmin Latovlevici.

Fundașul stânga nu a mai jucat aproape deloc în retur și toată lumea a pus asta pe influența lui Becali. Gâlcă a lămurit chestiunea.

”E greșit spus că patronul face echipa la Steaua, pentru că se vorbea mereu de un jucător, de doi jucători sau de trei jucători. Mie mi se pare normal până la un punct ca patronul să știe echipa, și el are convingerile lui, nu?

Latovlevici a avut ani buni la Steaua, dar trebuia să-i argumentez de ce nu joacă, nu? Și nu numai cazul lui, au mai fost și alții care nu au fost în formă și nu meritau să joace în acele momente. Însă, nimic mai mult. El avea convingerile că în teren cu Lato sau cu X sau cu Y, echipa câștigă”, a spus Gâlcă la Digi Sport.

Costel Gâlcă a mai precizat că de multe ori Becali s-a convins că jucătorii propuși de el pentru a face parte din echipă nu sunt în mare formă.

”Mereu el a vrut, și nu mai este o noutate, să știe echipa și-mi zicea nu cred că ăsta este mai în formă. De multe ori s-a convins că așa e, că respectivul jucător nu trece printr-o formă sportivă bună. O cauză este și faptul că Steaua joacă din trei în trei zile iar oboseala, plus numărul mare de meciuri, duc și la ieșirea din formă. 

Este cazul lui Chipciu, care a avut acea operație la picior, s-a chinuit cu tija aceea , a venit târziu la pregătirea din iarnă și asta este una dintre cauze pentru care jucătorul nu e la forma la care vrem”, a conchis Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑