Naturalizarea lui Fatai, pe ultima sută de metri. Pițurcă: "Nu vor fi probleme cu mine și FRF"



030 июля 2014

 

**VIDEO** Naturalizarea lui Fatai, pe ultima sută de metri. Pițurcă:

Federația Română de Fotbal și clubul Astra Giurgiu nu au renunțat încă la ideea naturalizării nigerianului Kehinde Fatai, iar selecționerul Victor Pițurcă spune că așteaptă să se rezolve și ultimele probleme, pentru a-l putea avea pe atacant cât mai rapid la dispoziție.

În lipsă de atacanți, greul din atac va pica tot pe umerii lui Marica. Pițurcă așteaptă și ca Daniel Niculae să își rezolve situația, pentru a-l putea selecționa (VIDEO și DETALII AICI), însă discută și despre mult așteptata naturalizare a lui Fatai, care a marcat un gol în primul meci al sezonului, Concordia Chiajna - Astra 0-2 (DETALII AICI).

"Nu va fi niciun fel de problemă cu ceea ce ține de mine și de Federație.", dă asigurări selecționerul, care a spus că la FRF a ajuns deja un document din partea Astrei, pe care cei responsabili l-au analizat, l-au semnat și l-au trimis înapoi, pentru ca giurgiuvenii să continue demersurile pentru naturalizarea nigerianului. Procesul a început anul trecut, în octombrie, când sperau să rezolve problema până la barajul cu Grecia (DETALII AICI).

Pe 7 septembrie, România debutează în preliminariile Campionatului European din 2016. Joacă în deplasare cu Grecia, la Pireu, iar selecționerul Victor Pițurcă speră să îl aibă și atunci disponibil pe Fatai.

"Fatai îmi place. Probabil, dacă va obține cetățenia română, va juca bine și își va recăpăta forma dinainte de plecarea în Belgia, ar putea veni la echipa națională. A dat un gol foarte frumos, cum puțini atacanți reușesc. Am vorbit ceva cu domnul Niculae la meciul Astrei contra Concordiei Chiajna. Nu va fi niciun fel de problemă cu ceea ce ține de mine și de Federație, dar să se facă, odată. Cei de la Astra ne-au trimis un document, noi l-am semnat și l-am trimis înapoi, dar nu știu în ce stadiu sunt actele.", a spus Victor Pițurcă, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Fatai a ajuns în România la 17 ani, în 2007. Fiindcă este căsătorit cu o româncă, nigerianul nu trebuie să aștepte opt ani, conform legii cetățeniei române numărul 21/1991, republicată în 2010.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑