Icardi se pune rău cu fanii lui Inter. "Cei care ne fluieră nu iubesc echipa!"



030 октября 2014

 

**VIDEO** Icardi se pune rău cu fanii lui Inter.

După ce a marcat în prelungiri golul victorios al lui Inter în partida cu Sampdoria (1-0), Mauro Icardi a răbufnit la adresa fanilor milanezi, care sunt foarte nemulțumiți de prestațiile echipei.

Icardi a adus trei puncte cu un penalty transformat în fața fostei sale echipe. Totuși, începutul ezitant de campionat al echipei lui Walter Mazzarri are darul de a-i înfuria pe suporterii lui Inter, care i-au fluierat pe jucători chiar și după ultimul succes. După meci, argentinianul Icardi a reacționat într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport:

"Nu simțim aceste critici. Noi intrăm mereu pe teren pentru a câștiga și așa vom face și în continuare. Cei care ne fluieră nu iubesc cu adevărat această echipă. Dar sunt și unii fani care ne susțin pe parcursul celor 90 de minute. Aceia sunt fanii adevărați!", a spus Mauro Icardi (21 de ani).

Deși a jucat între 2011 și 2013 la Sampdoria, Icardi spune că reușita decisivă de pe Giuseppe Meazza nu este mai importantă decât altele: "Chiar dacă ei m-au lansat în fotbalul mare, pentru mine a fost un gol ca oricare altul. A fost important pentru echipă și sperăm să continuăm tot așa".

5 goluri a marcat Icardi în 9 meciuri disputate în acest sezon de Serie A


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑