Panathinaikos - Fenerbahce 91-71, meciul serii în Euroligă! Diamantidis a stabilit un record istoric



031 октября 2014

 

**VIDEO** Panathinaikos - Fenerbahce 91-71, meciul serii în Euroligă! Diamantidis a stabilit un record istoric

Meciuri spectaculoase în etapa a treia din Euroliga masculină de baschet! În direct la Digi Sport, Panathinaikos şi Unics Kazan au obţinut victorii importante pe teren propriu.

În direct la Digi Sport, Panathinaikos a câştigat fără emoţii partida de acasă împotriva lui Fenerbahce. De şase ori câştigători ai Euroligii, grecii au marcat nu mai puţin de 31 de puncte în primul sfert, iar la jumătatea partidei conduceau cu 59-36. Finalul le-a aparţinut turcilor, însă Panathinaikos s-a impus cu 91-73 pentru a doua victorie în grupa C.

Cu 23 de puncte, americanul AJ Slaughter a fost cel mai bun marcator al gazdelor. În acest meci, grecul Dimitris Diamantidis a devenit primul jucător din istoria Eurologii cu 1000 de pase decisive.

Unics Kazan a reuşit prima victorie în grupa A din Euroligă. Ruşii au început mai bine partida de pe teren propriu contra lui Dinamo Sassari.

A fost 21-17 pentru Unics după primul sfert, însă până la pauza mare italienii au trecut în avantaj. Gazdele au fost însă de neoprit în ultimele două sferturi. Cele 18 puncte reuşite de Rakim Sanders nu i-au putut ajuta pe oaspeţi, care au cedat cu 62-85.

Partidă echilibrată între Anadolus Efes Istanbul şi Zalgiris Kaunas în etapa a treia a Euroligii. Liderul grupei A a suferit însă prima înfrângere din acest sezon, chiar pe teren propriu. După primul sfert, oaspeţii aveau patru puncte avans, iar până la pauza mare avantajul s-a dublat.

Al treilea sfert s-a încheiat la egalitate, iar până la final turcii au recuperat doar cinci puncte. S-a terminat 65-62 pentru Zalgiris, a doua victorie în grupă pentru lituanieni. Cu 22 de puncte, jucătorul lui Anadolu, Nenad Krstic, a fost cel mai bun marcator al partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑